SEGRE

Un conductor ebri xoca contra un cotxe patrulla a l'avinguda de Madrid de Lleida

Imatge d'arxiu d'un control policial a la ciutat de Lleida.

La Guàrdia Urbana de Lleida sorprèn cinc conductors ebris en sis horesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 46 anys va ser denunciat diumenge a la nit al donar positiu al control d’alcoholèmia i xocar amb un vehicle policial que estava aturat en un semàfor de l’avinguda de Madrid, a prop de la plaça Espanya. La col·lisió va tenir lloc a les 22.10 hores, quan el vehicle del denunciat va colpejar un cotxe de la Urbana de forma lleu. Els agents van identificar el xòfer i van observar que presentava símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques, per la qual cosa el van sotmetre a la prova d’alcoholèmia, en què va donar una taxa positiva de 0,50 mg/l. Per aquesta raó, van tramitar les diligències penals contra aquest conductor i un xòfer substitut es va fer càrrec del vehicle.

Així mateix, hores més tard, ja a la matinada, va ser denunciat un altre xòfer ebri a l’avinguda Prat de la Riba, a l’altura de la plaça Ricard Viñes. Un patrulla va veure que circulava amb els llums apagats i li va donar l’alto. Després de requerir-li que se sotmetés la prova d’alcoholèmia, el conductor va donar un resultat positiu amb una taxa de 0,85 mg/l, xifra que triplica el límit permès. L’home també va ser denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit i un substitut es va fer càrrec del seu turisme.

Dissabte, ja va ser denunciat un altre conductor ebri que va causar danys en un semàfor de Prat de la Riba, com ja va informar SEGRE.

tracking