SEGRE

ROBATORIS HABITATGES

Un mosso fora de servei arresta dos lladres a Cappont

El pany forçat i les eines que van utilitzar.

El pany forçat i les eines que van utilitzar.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mosso fora de servei va detenir dissabte passat dos persones al sorprendre-les forçant la porta d’un habitatge al barri de Cappont. Segons va informar ahir la policia catalana, els fets van tenir lloc cap a les 22.30 hores, quan un agent que estava fora de servei va sorprendre la parella forçant la porta d’entrada d’un pis en un edifici del carrer Camí de Picos de Lleida.

Els lladres, quan van adonar-se de la presència de l’agent, van fugir corrent fins al carrer, encara que finalment el mosso va poder interceptar-los a l’avinguda Alacant. La persecució va causar una gran expectació entre els vianants que es trobaven en aquell moment al carrer i fins i tot van ajudar l’agent. En el moment de la detenció, els lladres es van resistir activament i van amenaçar amb un ganivet de cuina l’agent, amb el qual el van ferir lleument, per la qual cosa va haver de ser atès. Es tracta d’un home de trenta-dos anys i d’una dona de trenta-set, de nacionalitat romanesa i veïns de Lleida.

Els agents els van requisar diverses eines que utilitzaven per forçar la porta d’habitatges. A més, van comprovar que també havien intentat forçar la porta d’un altre pis del mateix edifici. Els dos van ser arrestats per dos delictes de robatoris amb força en grau de temptativa i van passar ahir a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking