SEGRE

Detingut per atracar una benzinera a Lleida

Va intimidar el treballador i es va emportar els diners de la caixa enregistradora

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un veí de Lleida de 46 anys i nacionalitat espanyola que suposadament hauria robat i intimidat al treballador d'una gasolinera de la capital del Segrià. Segons la policia, els fets van passar pels volts de dos quarts de nou del matí en una  benzinera situada a l'avinguda de l'Exèrcit. Un desconegut va intimidar el treballador i va robar els diners de la caixa enregistradora. Tot seguit es va muntar un dispositiu policial per identificar i detenir a l'atracador. Mitja hora més tard es va localitzar una persona que coincidia amb la descripció però que duia una roba diferent. Quan els agents el van identificar, l'home va fugir corrents i poc després el van aconseguir aturar i detenir, tot i que va oferir una forta resistència, segons ha explicat la policia.

En el moment de la detenció portava 225 euros i una motxilla amb diferents peces de roba i guants de làtex, entre altres objectes.

El detingut, que té antecedents, ha passat aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia.

tracking