SEGRE

BARRIS ACTIVITATS

Doctora Castells empodera amb jocs, música i mercadillo

Parades artesanals de menjar i roba

Els més petits van gaudir de diversos jocs.

Els més petits van gaudir de diversos jocs.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Música, jocs i artesania van omplir ahir el carrer Doctora Castells, a l’altura del número 36, que va celebrar la primera edició del Mercat de Tardor, emmarcat en les festes de la ciutat i organitzat pel Beat Cafè i Soul i El Camí de Gaia, amb la col·laboració de l’associació de veïns de Cappont i la Paeria. “L’objectiu és potenciar aquest carrer, d’una banda, perquè sigui una oferta més del programa de les festes de Sant Miquel i també per donar a conèixer aquesta zona [al costat de l’avinguda Estudi General], ja que sempre que s’organitzen activitats és a la cantonada amb l’avinguda de les Garrigues”, va explicar un dels organitzadors, Àngels Farré.

Durant tot el dia, des de les 11.00 i fins a les 21.00 hores, els visitants, la majoria famílies, van poder disfrutar de quinze parades de productes elaborats artesanalment com joies, roba, embotits, xocolate i mel, així com de discos de vinil i la de teixits de llana i ganxet donava consells als que volien fer-se la seua pròpia peça de roba. Entre els que van comprar en alguna parada se sortejarà més endavant una nit al càmping Oliana. A més, música de Jukebox Gumbo by The Revenred Hotfoot, New Orlinyes, Jazz Band, Old Nighters i Fetus van animar l’ambient durant tota la jornada.

Això sí, el que més va atreure els visitants més petits van ser els diferents jocs i activitats inspirats a la tardor.

“Per ser la primera vegada, estem molt contents amb l’èxit que hi ha hagut”, va manifestar Farré, que va afegir que “l’objectiu és celebrar un esdeveniment cada sis mesos”.

Els més petits van gaudir de diversos jocs.

Els més petits van gaudir de diversos jocs.MARIONA KISKERI

tracking