SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

Arranquen les obres per ampliar la clínica Perpetu Socors amb un altre edifici

Al solar annex a la clínica al carrer Bisbe Meseguer || Els treballs duraran uns dos anys i la inversió global d’Asisa s’elevarà a uns 9 milions d’euros

Una excavadora treballant al solar ahir a la tarda. Al fons, l’actual edifici de la clínica.

Una excavadora treballant al solar ahir a la tarda. Al fons, l’actual edifici de la clínica.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La clínica Perpetu Socors va iniciar ahir la construcció d’un edifici annex, amb el qual ampliarà i millorarà les seues instal·lacions. La previsió és que el nou immoble estigui totalment llest en un termini d’entre 18 mesos i dos anys. La companyia Asisa, propietària de la clínica, invertirà uns 9 milions d’euros en aquesta operació, quantitat que inclou l’operació de compra i posterior demolició –executat fa ja més d’un any– de l’antiga residència geriàtrica al solar de la qual s’aixecarà ara el nou edifici al carrer Bisbe Meseguer.

A més a més, una vegada acabada aquesta actuació, el centre també guanyarà espai connectant la planta baixa amb la primera planta del Policlínic I, que també va ser adquirit fa anys per Asisa. Amb les dos operacions, la Perpetu Socors, que forma part del grup hospitalari HLA, tindrà uns 9.000 metres quadrats, davant dels 5.000 actuals.

Assenyalen que caldrà veure què passa amb els plans iniciats per l’anterior gerent

L’ampliació permetrà a la clínica ampliar actuals serveis i incorporar-ne altres de nous. Així, passarà a tenir quatre quiròfans, els més petits dels quals tindrà 35 metres quadrats, quan ara en té un de petit i dos de més grans, la superfície dels quals és de 25 metres quadrats. La unitat d’Urgències també triplicarà superfície i hi haurà dos sales de parts, quan ara només n’hi ha una. A més, s’habilitarà una sala per a hemodinàmica i l’hospital guanyarà una dotzena de consultes externes, que se sumaran a la trentena de les quals disposa ara, i l’àrea de radiologia també comptarà amb més espai i equipaments.

Pel que fa a nous serveis, estrenarà una Unitat de Cures Intensives, acollirà les consultes de Cardiologia, que ara estan ubicades al carrer Acadèmia, i també potenciarà l’àrea de medicina de l’esport.

tracking