SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Ferit el conductor d'un patinet elèctric per una caiguda a Ricard Viñes

Va ser evacuat amb una ferida al cap

El jove accidentat ahir a la plaça Ricard Viñes.

El jove accidentat ahir a la plaça Ricard Viñes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 27 anys va resultar ferit ahir al tenir una caiguda quan circulava amb el seu patinet elèctric a la plaça Ricard Viñes, en un dels accidents més greus ocorreguts a la ciutat des que circulen aquest tipus de vehicles de mobilitat personal. L’incident va tenir lloc cap a les onze del matí quan el jove, per causes que es desconeixen, va patir una caiguda a l’esmentada plaça, on poden circular els patinets. El conductor va ser auxiliat per diversos vianants fins a l’arribada dels serveis d’emergències. Fins al lloc es va activar una ambulància del SEM, que va atendre el jove, que presentava una ferida al cap, i el va evacuar en estat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

A finals de l’any passat, una menor va haver de ser hospitalitzada després de ser envestida per un vehicle quan conduïa un patinet elèctric a l’avinguda Catalunya. L’adolescent va patir una fractura a una cama, i va ser el primer accident greu des que proliferen aquest tipus de vehicles. Així mateix, recentment, la Paeria va estimar una reclamació patrimonial d’una usuària de patinet per les lesions que va patir per una caiguda al carril bici de l’avinguda del Segre el maig de l’any passat. Ahir precisament es va informar que l’ajuntament de Barcelona es planteja exigir assegurança als usuaris de patinet.

Una dona va resultar ferida ahir després de ser envestida per un vehicle al carrer Acadèmia

D’altra banda, una dona de 32 anys va resultar ahir ferida de caràcter lleu després de ser atropellada per un vehicle al carrer Acadèmia. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 16.43 hores, quan s’havia produït l’accident. Fins al lloc es van desplaçar patrulles de la Urbana i una ambulància del SEM, que va atendre la vianant i la va traslladar en estat lleu a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking