SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

Lliure la mare que va apunyalar el fill després d'anys de maltractament

El jutge li imposa una ordre d’allunyament i tampoc no podrà comunicar-se amb el menor || La dona, que ha estat un mes a la presó, va declarar ahir al jutjat

La dona va declarar ahir als jutjats del Canyeret.

La dona va declarar ahir als jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida va dictar aquest dimecres la posada en llibertat amb càrrecs i sense fiança per a la dona empresonada per apunyalar el seu fill de 17 anys a finals del mes d’agost. El jutge va prendre aquesta decisió després que la dona declarés de nou ahir i expliqués que portava uns dos anys sent maltractada contínuament tant psicològicament com física pel fill. La defensa va demanar la posada en llibertat mentre que la Fiscalia es va oposar a l’excarceració, segons van explicar fonts solvents a aquest diari.

El titular del jutjat d’Instrucció número 4 va imposar a la dona una ordre d’allunyament i de prohibició de comunicació amb el seu fill, que encara es troba ingressat a l’hospital Santa Maria. La dona va relatar que l’agressió es va produir durant una baralla al seu domicili i que només recorda veure’l ensangonat.

La defensa de la investigada va sol·licitar la llibertat mentre que la Fiscalia s’hi va oposar

La investigada, que està acusada d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, va agredir el seu fill el matí que el jove havia de declarar davant del jutjat de Menors per la denúncia per maltractaments que havia interposat contra ell dies enrere el seu avi matern després que suposadament pegués l’àvia en una torre de Torrelameu.

La mare va atacar el seu fill a primera hora del matí quan encara es trobava al llit i hores abans que prestés declaració. Ho va fer amb un ganivet de cuina d’uns nou centímetres i li va clavar diverses punyalades al coll i al tors. El jove, que és fill únic, va haver de ser intervingut quirúrgicament de les ferides a l’hospital Arnau de Vilanova, on va romandre diversos dies hospitalitzat.

Pel que sembla, les discussions familiars eren habituals i l’adolescent feia més de dos anys que agredia verbalment i físicament i de manera constant els seus progenitors, especialment la dona. Però no només a ells, sinó també als seus avis, que el van acabar denunciant.

L’adolescent encara no ha prestat declaració L’adolescent encara no ha pogut prestar declaració davant del jutge que investiga el cas. El jove va ser hospitalitzat arran de l’agressió i, després d’haver estat donat d’alta a l’hospital Arnau de Vilanova, va ser ingressat a l’hospital Santa Maria a causa de suposats problemes mentals i de consum de substàncies estupefaents. El jutge, en canvi, ja ha pres declaració a alguns dels familiars de l’agressora i de la víctima. Falta encara completar els informes forenses i pericials, atès que la instrucció del cas es troba en una fase inicial.

tracking