SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

La mare que va apunyalar el fill va demanar ajuda abans de l'agressió

Els progenitors volien que fos tractat després d’anys de maltractament

La dona va declarar ahir als jutjats del Canyeret.

La dona va declarar ahir als jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mare que a finals d’agost va apunyalar el seu fill de 17 anys va buscar atenció psicològica per al menor mesos enrere perquè pogués ser tractat davant dels continus maltractaments que infligia als seus familiars, segons han explicat fonts solvents a aquest diari. La dona va declarar dimecres davant del jutge que portava diversos anys patint maltractaments, com va avançar SEGRE ahir.

La investigada va quedar en llibertat amb càrrecs després d’un mes en presó preventiva. Va ingressar el 30 d’agost després de ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Aquell dia es va negar a declarar però dimecres va explicar davant del titular del jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida que els maltractaments, físics i psicològics, que rebien ella i el seu marit per part del seu fill eren constants. El jutge va decretar-ne l’excarceració i va acordar mesures com la prohibició d’atansar-se a la víctima a menys de 500 metres i de comunicar-se amb el seu fill per qualsevol mitjà, a més de la retirada del passaport i la prohibició de sortir d’Espanya.

El jutge va decretar-ne la posada en llibertat dimecres després de passar un mes a la presó

La dona va agredir el seu fill el matí que el jove havia de declarar al jutjat de Menors per la denúncia per maltractaments que havia interposat contra ell dies enrere el seu avi matern després que suposadament pegués a l’àvia en una torre de Torrelameu. La mare va atacar el fill a primera hora del matí quan encara es trobava al llit i hores abans que prestés declaració. Ho va fer amb un ganivet de cuina d’uns nou centímetres i li va clavar diverses punyalades al coll i al tors. Durant aquests dies al jutjat han declarat diferents testimonis i s’ha rebut diversos informes i documentació sol·licitada. El jove és al Santa Maria.

tracking