SEGRE

L'acusat pel crim d'Acadèmia ho va fer per diners, segons les acusacions

Asseguren que l'home es va reformar la cuina tres dies després de matar la funcionària d'Ensenyament sense poder justificar d'on havien sortit els diners

L'acusat pel crim d'Acadèmia, aquest dilluns a l'Audiència de Lleida en la primera jornada de judici.

L'acusat pel crim d'Acadèmia, aquest dilluns a l'Audiència de Lleida en la primera jornada de judici.Albert Guerrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El judici pel crim del carrer Acadèmia de Lleida ha començat aquest dilluns amb l'elecció del jurat popular, format per cinc dones i quatre homes, i està previst que s'allargui una setmana. En la primera jornada també s'han llegit els escrits d'acusació. Segons la fiscalia i l'acusació particular, l'acusat de matar una funcionària d'ensenyament a Lleida, el 7 de febrer de 2017, ho va fer per diners ja que, asseguren, estava passant per una situació econòmica "difícil". Tal com es recull en els seus escrits, la víctima guardava diners a casa i tres dies després del crim, l'acusat va iniciar reformes a la cuina que li van costar més de 16.000 euros però no va saber justificar d'on havien sortit els diners. A més, afegeixen, les càmeres de seguretat van gravar l'acusat entrant i sortint de l'edifici on vivia la víctima en el moment del crim.

La fiscalia demana 15 anys de presó per un delicte d'homicidi mentre que l'acusació particular en demana 22 i mig per assassinat en considerar que existeix "traïdoria". Entén que va matar la dona "per sorpresa" i de manera "intencionada", apunyalant-la fins a quatre vegades al coll.

La defensa en demana l'absolució i assegura que hi ha proves que apunten que és "impossible" que l'acusat cometés el crim.

tracking