SEGRE

L'EMU decideix avui encarregar una auditoria externa

La junta genera

Aprovats els comptes de l'EMU del 2017Ajuntament de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) aprovarà avui amb tota probabilitat encarregar una auditoria externa sobre els comptes. Aquest és un dels punts de l’ordre del dia de la reunió i és més que previsible que tiri endavant al comptar amb majoria els representants dels tres partits de l’equip de govern (ERC, JxCat i Comú).

La situació econòmica de l’EMU va ser motiu d’enfrontament a l’anterior ple i a la comissió d’Economia entre la tinenta d’alcalde Montse Pifarré i el cap de l’oposició i exalcalde, Fèlix Larrosa, després que la primera al·ludís a presumptes irregularitats als comptes d’aquesta empresa municipal. Els comptes de l’EMU formen part del compte general de la Paeria, que es tramitarà al ple extraordinari previst a mitjans d’aquest mes, en el qual també s’aprovaran les noves ordenances fiscals per l’any que ve.

D’altra banda, la reunió d’avui del consell de l’EMU també debatrà sobre el seu posicionament a la sessió que la junta de compensació del sector SUR 42, on està projectada la zona comercial de Torre Salses, celebrarà aquest setmana. Aquest organisme haurà de decidir sobre les al·legacions presentades contra la nova reparcel·lació i el projecte del vial, una de les quals va ser formulada per l’EMU, propietària d’una de les parcel·les.

tracking