SEGRE

Els forenses diuen que la víctima del crim d'Acadèmia va tenir poca capacitat de defensa

Segons l'informe econòmic dels Mossos, era "impossible" que l'acusat pogués estalviar 16.000 euros, mentre que la dona tenia grans quantitats d'efectiu a casa

La sala de l'Audiència de Lleida aquest divendres durant la declaració dels forenses.

Els forenses diuen que la víctima del crim d'Acadèmia va tenir poca capacitat de defensaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les quatre punyalades que la víctima del crim del carrer Acadèmia de Lleida va rebre al coll són "mortals", segons han declarat els forenses en la cinquena jornada del judici a l'Audiència provincial. Els facultatius també han explicat que les ferides de la mà de la víctima són "superficials" i que per tant revelen que la funcionària d'Ensenyament de 61 anys va tenir "poca capacitat de defensa".

Pel que fa a l'arma del crim, els forenses no descarten que el fragment trobat a prop del cos de la víctima formi part de l'arma homicida, que els Mossos van definir com una navalla, un ganivet petit o un cúter gruixut. Tot i així, els forenses afegeixen també unes tisores com a possible arma del crim. També han explicat que la gota de sang trobada a la butxaca de darrere del pantaló de la víctima va caure "de dalt a baix". Els tècnics que van analitzar aquesta gota conclouen que és altament coincident amb l'ADN de l'acusat. "22.300 vegades més probable que qualsevol altra persona", han dit.

Segons el responsable dels Mossos que va fer l'informe econòmic, la víctima tenia en diverses comptes bancaris 333.000 euros. Ha explicat que feia extractes mensuals de 500 euros per, entén, pagar les despeses habituals, però que crida l'atenció que durant quatre mesos abans del crim va fer extraccions en efectiu de gairebé 10.000 euros. "Deuria tenir els diners a casa perquè no hi ha constància de cap despesa extraordinària", ha declarat el responsable de l'informe. Pel que fa a l'acusat, que el mateix mes del crim va iniciar obres de reforma a la cuina, de més de 16.000 euros, que va pagar en efectiu, el responsable de l'informe conclou que, amb els ingressos familiars, és "impossible" que l'acusat pogués estalviar aquesta suma.

tracking