SEGRE

FERROCARRIL ALTA VELOCITAT

Els usuaris critiquen el soroll del primer substitut de l'Avant

Un comboi AV City va arribar ahir a Lleida des de Barcelona || Primeres queixes dels passatgers al no resultar confortable

Noret Ballarin i Gonzalo Roig van indicar que el tren és menys confortable i fa molt més soroll.

Noret Ballarin i Gonzalo Roig van indicar que el tren és menys confortable i fa molt més soroll.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer dels trens que circulen en lloc dels Avant per fer el tram entre Lleida i Barcelona va arribar ahir a la capital de Ponent a les 17.13 hores. La majoria dels viatgers van constatar que el comboi era més vell que els que utilitzaven fins ara i feia més soroll, la qual cosa a alguns els va causar molèsties a les orelles.

També hi va haver passatgers que no van percebre cap anomalia i van remarcar que el viatge “havia anat com sempre”. Tampoc va agradar entre els usuaris el fet que els Avant que fins ara feien aquest trajecte (els S-114) s’hagin traslladat a la nova línia d’alta velocitat de Granada i que hagin estat substituïts per altres que s’utilitzen en els serveis d’AV City, “molt pitjors”, segons van indicar els clients habituals de la línia. El canvi que obligarà a utilitzar trens menys confortables tampoc suposarà una rebaixa de preu, un aspecte que tampoc veuen amb bons ulls els clients.

“A nosaltres el bitllet ens ha costat el mateix i això que per anar a Barcelona vam agafar un Avant i hem tornat en un altre tren molt menys còmode”, van indicar. Val a recordar que avui culminarà el relleu de tots els combois que fan aquest itinerari.

tracking