SEGRE

Uns 5.700 estudiants de Lleida es manifesten per la vaga general

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 5.700 persones segons la Guàrdia Urbana participen aquest divendres a Lleida en la manifestació estudiantil convocada en la jornada de vaga general que ha sortit de Rambla Aragó, a l’altura del Rectorat de la Universitat de Lleida, i que ha passat pel Centre Penitenciari de Ponent.

Els joves han cridat davant de la presó 'Martí llibertat’ en senyal de suport al jove per a qui el jutjat de guàrdia de Lleida va dictar aquest dijous presó provisional per un presumpte delicte de lesions a un agent dels Mossos d’Esquadra en els aldarulls de dimarts.

La protesta ha sortit a les 12.00 hores encapçalada amb una pancarta amb el lema 'Ho tornarem a fer' amb uns 2.500 estudiants, a la que s’han anat sumant manifestants que han corejat entre altres consignes 'Els carrers seran sempre les nostres, 'Llibertat ’o 'Lluitar, crear, poder popular'.

Centenars d'estudiants a la manifestació del 18-O a Lleida

Centenars d'estudiants a la manifestació del 18-O a LleidaItmar Fabregat

Els manifestants fan una seguda davant de la presó de Lleida. Protesta per l'empresonament d'un dels detinguts als aldarulls de dimarts.

Els manifestants fan una seguda davant de la presó de Lleida. Protesta per l'empresonament d'un dels detinguts als aldarulls de dimarts.

tracking