SEGRE

ESNOTICIA

L'activitat judicial al Canyeret, a mig gas i sense gairebé judicis

Lletrats d’Advocacia per la Democràcia a la manifestació.

Lletrats d’Advocacia per la Democràcia a la manifestació.ADVOCACIA PER LA DEMOCRÀCIA

Creat:

Actualitzat:

La jornada de vaga també va repercutir en l’activitat judicial als jutjats del Canyeret, ja que a penjes es van celebrar judicis, malgrat que cal tenir en compte que els divendres ja és habitualment el feiner en què hi ha menys vistes orals. Quant al seguiment de la vaga, la van secundar especialment el personal administratiu que depèn de la conselleria de Justícia. En canvi, la pràctica totalitat de magistrats, jutges i fiscals no es van sumar a l’aturada i van treballar durant el matí als respectius despatxos.

En canvi, on sí que hi va haver activitat va ser al jutjat de guàrdia, on van passar a disposició sis dels detinguts dimecres a la nit pels disturbis a la capital del Segrià i que van quedar en llibertat amb càrrecs (més informació a la pàgina 5).

Tampoc hi va haver un major desplegament policial, fet que contrasta amb dijous, quan diversos furgons i patrulles dels Mossos van custodiar les dos entrades del Canyeret, per l’Audiència i pel jutjat de guàrdia. La vigilància ahir va recaure en les patrulles habituals i l’empresa de seguretat privada contractada. A la resta dels jutjats de la província, el desenvolupament de la jornada va ser similar.

D’altra banda, membres d’Advocacia per la Democràcia sí que van participar en les reivindicacions.

tracking