SEGRE

HABITATGE MOBILITZACIONS

La PAH aconsegueix ajornar per segon cop un desnonament al carrer Comerç

Membres de la PAH i dels CDR, al carrer Comerç.

Membres de la PAH i dels CDR, al carrer Comerç.PAH LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va aconseguir paralitzar ahir, amb l’ajuda de piquets dels CDR que van sortir al carrer amb motiu de la vaga general, un desnonament previst en un habitatge del número 28 del carrer Comerç. Integrants del col·lectiu es van concentrar a les 8.00 hores davant l’edifici per denunciar “la falta de solucions reals per part de l’administració” per a una família amb fills menors, sense feina ni ingressos, que anava a ser desnonada. La PAH ja va aconseguir paralitzar el primer intent el 26 de setembre passat. La plataforma va alertar que la família “podia quedar-se al carrer després de no haver-hi cap habitatge social disponible ni espai en un hotel”.

Als membres de la plataforma que intentaven evitar l’ordre de desnonament se’ls van unir desenes de membres de piquets que van denunciar “la falta d’habitatge social a Lleida”. A les 10.00 hores, la PAH va informar que el desnonament ha quedat ajornat fins al proper 28 d’octubre.

Des dels CDR van indicar que “tornarà a ser necessària la resposta popular per evitar per tercera vegada que s’executi”.

Durant les dos hores que va durar la negociació per a la paralització, membres de La Baula van portar entrepans.

tracking