SEGRE

El PSC recorre l'aixecament de la suspensió de llicències pel POUM i amenaça amb iniciar la via judicial

El grup municipal del PSC ha presentat aquest dimarts al matí a l'OMAC un recurs de reposició contra l'acord del ple sobre el POUM.

El grup municipal del PSC ha presentat aquest dimarts al matí a l'OMAC un recurs de reposició contra l'acord del ple sobre el POUM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PSC ha presentat aquest dimarts al matí un recurs de reposició contra l'acord del ple del 27 de setembre que va aprovar aixecar la suspensió provisional de llicències pel nou POUM i que es va aprovar amb els vots a favor del govern tripartit (ERC, JxCat i el Comú). El líder del grup i cap de l'oposició, Fèlix Larrosa, ha destacat que presenten aquest recurs perquè veuen "indicis d’il·legalitat" en aquest acord.

En aquest sentit, ha dit que la llei estableix la obligatorietat de mantenir la suspensió de llicències durant 2 anys un cop s'aprova inicialment el POUM. També ha assenyalat que hi ha l'opció de deixar sense efecte aquesta aprovació inicial, amb la qual cosa sí que quedaria aixecada la suspensió de llicències, però que el govern municipal tampoc ho ha fet.

Larrosa ha recordat que el PSC va oferir un pacte de ciutat sobre el nou POUM i ha dit que si el govern no rectifica l'actual situació, hi ha ciutadans que poden sortir-ne perjudicats -els que ara han presentat la petició de llicències en algunes zones de la ciutat- si més endavant es determina que l'actual aixecament de la suspensió es il·legal, la qual cosa, ha afegit, també podria comportar que l'ajuntament hagués d'afrontar responsabilitats patrimonials. També ha anunciat que, en cas que el govern no faci cas a aquest recurs, estudiaran iniciar accions legals per la via del contenciós per tal "de clarificar aquesta situació i per donar tranquil·litat als lleidatans".

tracking