SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut per un 'laboratori' de marihuana en un edifici de Lleida

Tenia una connexió il·legal a la xarxa elèctrica que suposava un greu risc d’incendi || La Urbana arresta un jove per traficar amb cocaïna i heroïna al Barri Antic

Vista de la plantació de marihuana trobada en una parcel·la propera a Lleida ciutat.

Vista de la plantació de marihuana trobada en una parcel·la propera a Lleida ciutat.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir dijous passat un veí de Lleida de 32 anys acusat d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric per conrear més de 130 plantes de marihuana per vendre-les posteriorment en una parcel·la particular. Els agents també van intervenir 2.449 grams de cabdells de la mateixa planta. La intervenció es va iniciar quan es va tenir coneixement a principis del mes d’agost de la possible existència d’un habitatge destinat a la plantació il·legal de marihuana. En col·laboració amb l’empresa elèctrica subministradora, es va poder comprovar que l’immoble comptava amb la instal·lació elèctrica manipulada, amb una connexió fraudulenta que suposava un greu risc d’incendi i danys a la línia d’alimentació, a més de poder derivar en greus danys per als immobles propers.

Així mateix, els agents van comprovar que hi havia una instal·lació per al cultiu mode indoor de marihuana, amb grans mesures de seguretat per no ser detectada per persones alienes. El responsable de la plantació va ser sorprès fent tasques de cultiu. Després d’entrar a l’habitatge, els agents van trobar 132 plantes de marihuana en el procés final de recol·lecció, 2.449 grams de cabdells a punt per distribuir i abundant material per al cultiu. El propietari de la plantació va ser detingut i posat a disposició de l’autoritat judicial.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va arrestar dilluns un jove de 25 anys per venda d’haixix al Centre Històric. Els fets van tenir lloc a les 21.45 hores quan una patrulla feia un servei de vigilància i va observar un grup de persones al carrer Boters, una de les quals va sortir corrents al veure els agents. Els urbans van iniciar una persecució i amb el suport d’una altra patrulla van poder interceptar aquest individu, sense domicili conegut, al carrer Sant Crist. Durant l’escorcoll, els agents van comprovar que el jove portava a sobre nou embolcalls amb cocaïna, nou més que contenien heroïna i un total de 499 euros en bitllets i monedes. També li van intervenir un telèfon mòbil. Davant d’aquests fets, la Urbana va detenir aquest jove acusat d’un delicte contra la salut pública i passarà a disposició judicial.

Vista de la plantació de marihuana trobada en una parcel·la propera a Lleida ciutat.

Vista de la plantació de marihuana trobada en una parcel·la propera a Lleida ciutat.GUARDIA CIVIL

tracking