SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

El pare del nadó agredit a Lleida, a judici per pegar a la mare

La jutge que investiga el maltractament infantil també ha vist indicis de masclisme || Afronta un altre judici per un cas similar

Imatge d’arxiu quan l’acusat va passar a disposició a l’agost.

Imatge d’arxiu quan l’acusat va passar a disposició a l’agost.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat d’Instrucció 1 de Lleida, que investigava la causa oberta per la suposada agressió d’un pare al seu nadó a Lleida, ha decretat el trasllat de les diligències al Jutjat de Violència sobre la Dona. Segons han confirmat fonts pròximes al cas a aquest diari, la magistrada ha pres aquesta decisió al constatar que hi ha indicis que la mare del nadó també ha patit maltractament per part de la seua parella i que aquest s’hauria produït alhora. De fet, com ja va avançar SEGRE, els investigadors van trobar proves de violència a l’habitatge familiar i van recopilar testimonis de veïns que havien gravat discussions de la parella.

Val a recordar que l’acusat, de 39 anys i en presó preventiva acusat de l’agressió al seu fill quan només tenia 20 dies, serà jutjat el proper 4 de novembre al Jutjat Penal 3 de Lleida per una altra agressió a la seua parella i mare del seu fill.

La Fiscalia sol·licita un any de presó per a l’acusat al considerar que va clavar diversos cops a la víctima al cap i li va estrènyer el coll fins a deixar-la inconscient després d’una discussió en uns fets ocorreguts el juliol de l’any passat. Les mateixes fonts van assenyalar que la mare del nadó, que està a càrrec de la DGAIA a l’assumir la tutela, continua amb les visites al seu fill, que va ser donat d’alta de l’hospital encara que manté greus seqüeles.

tracking