SEGRE

PROXIMITAT

L’Ajuntament de Lleida celebra el 10è aniversari del Mercat de l’Hort amb una edició especial

Durant tot aquest dissabte, s’ha programat una sèrie de tallers de gastronomia, tasts de demostració i maridatges de productes

L'Ajuntament de Lleida celebra el 10è aniversari del Mercat de l'Hort amb una edició especial

L'Ajuntament de Lleida celebra el 10è aniversari del Mercat de l'Hort amb una edició especialAYUNTAMIENTO DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida celebra aquest dissabte el 10è aniversari del Mercat de l’Hort, una edició especial amb la participació de 25 parades de productes de proximitat i amb l’organització d’una sèrie de tallers de demostració, així com tasts de degustació i maridatges de productes.

Una efemèride que significa un punt de partida en els canvis que des de la regidoria es volen introduir en el mercat, començant pel canvi de nom i la renovació de la imatge.

“És un pas endavant necessari per oxigenar la imatge, donar-li una modernitat i aconseguir una major visualització dels paradistes i dels seus productes”, ha explicat la regidora Marta Gispert, responsable de l’àrea de Consum, Comerç i Mercats a la Paeria.

“Tenim paradistes que presenten productes d’una gran qualitat, alguns fins i tot amb premis i reconeixements en l’àmbit internacional”, diu Gispert, que reitera que la finalitat darrera de la Regidoria és sempre la mateixa: “Apropar aquest producte de km 0 i de gran qualitat al ciutadà de Lleida que s’atansa a l’Eix Comercial a passejar o realitzar altres compres”.

Marta Gispert també ha explicat que la jornada d’avui s’ha concebut amb una combinació de vendes i activitats, ja que durant tot el dia s'ha previst tallers de gastronomia, tasts de degustació i maridatges de productes. Activitats que s’endeguen avui, però que s’aniran fent i tindran continuïtat tot l’any, fins a arribar l’11è aniversari.

A més de la responsable de Consum, Comerç i Mercats de la Paeria, durant el matí també han passat pel Mercat de l’Hort l’alcalde de Lleida i altres regidors.

tracking