SEGRE

ELECCIONES

Artur Mas reivindica “la força dels vots”

Artur Mas va participar en l’acte electoral de JxCat amb Cañadell i Rivero a Balaguer.

Artur Mas va participar en l’acte electoral de JxCat amb Cañadell i Rivero a Balaguer.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Artur Mas va afirmar ahir a Balaguer que “quan li fas el pols a algú que és més fort i no et pot tombar, vol dir que el petit guanya. La força per guanyar aquest pols, en democràcia, es diu vots”.

Aquest va ser un dels missatges que va llançar l’expresident de la Generalitat ahir en un acte electoral a Balaguer, davant d’una sala plena, i que va comptar, entre altres, amb la participació de la cap de llista per Lleida al Congrés, Concep Cañadell, i al Senat, Mayte Rivero. “A la vida pots guanyar o perdre, però si no lluites ja saps que has perdut. Si no lluitem per Catalunya, per Lleida, pel Pirineu i per Aran, perdrem. I podem guanyar. Estem en una lluita, des d’un moviment pacífic i democràtic, el més ambiciós d’Europa”, va reblar.

Per la seua part, Cañadell va dir que “encara que la sentència no deixa exercir a Jordi Turull de candidat i que la repressió no deixa ser a Puigdemont el nostre president legítim, som aquí per ells. Ells són el nostre Govern legítim, Puigdemont és el nostre president legítim”.

tracking