SEGRE

TRÀNSIT DENÚNCIA PENAL

'Cacen' una taxista que no s'havia tret mai el carnet a Sant Ruf

La Urbana va comprovar que la llicència del taxi estava a nom d’una altra persona i era d’una altra localitat || Anava amb 3 clients que havien pujat a Alcalde Porqueres

‘Cacen’ una taxista que no s’havia tret mai el carnet a Sant Ruf

‘Cacen’ una taxista que no s’havia tret mai el carnet a Sant RufSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar penalment ahir a la matinada per un delicte contra la seguretat en el trànsit una taxista de 35 anys al comprovar que no tenia carnet de conduir perquè no se l’havia tret mai. A més, la llicència del taxi estava a nom d’una altra persona i d’una altra localitat.

Els fets van tenir lloc a les 4.00 hores de la matinada a l’avinguda Sant Ruf. Una patrulla de la Urbana va anar-hi al ser requerida pels Mossos d’Esquadra (que a l’interior de la ciutat no tenen la competència de trànsit), que havien donat l’alto a un taxi amb motiu d’un control de documentació. Els urbans van comprovar que la conductora, de 35 anys, no tenia el carnet perquè no se l’havia tret mai. Per la seua banda, els tres passatgers que hi havia al cotxe van explicar que hi havien pujat a l’avinguda Alcalde Porqueres. Per tot plegat, van denunciar penalment la conductora per un delicte contra la seguretat en el trànsit i van tramitar una denúncia administrativa per fer transport de passatgers sense autorització. Una grua es va emportar el taxi al dipòsit municipal.

La Policia Local va denunciar penalment sis conductors més durant el cap de setmana

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va denunciar penalment sis conductors més durant el cap de setmana passat. Un d’ells, de 41 anys i veí de Lleida, va ser denunciat per dos delictes ja que no tenia carnet i va donar un resultat de 0,68 mg/l al control d’alcoholèmia. En tres casos més, els infractors van donar una taxa superior als 0,60 mg/l a la prova d’alcohol, que és el límit penal.

En un dels casos, un motorista de 37 anys va triplicar la taxa després de ser sorprès dissabte a la matinada quan circulava en direcció contrària pel carrer Pi i Margall.

tracking