SEGRE

TRIBUNALS

Veïns van gravar suposat mal tracte masclista del pare del nadó agredit

Anul·len de nou el judici per agredir la parella

Un centenar de persones es van concentrar ahir a Tàrrega contra la sentència de Manresa

Un centenar de persones es van concentrar ahir a Tàrrega contra la sentència de ManresaSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia va presentar ahir una important prova documental per suposat mal tracte masclista contra el veí de Lleida de 39 anys en presó preventiva per agredir presumptament el seu nadó. Segons fonts properes al cas, entre aquestes proves es troben vídeos que van ser gravats pels veïns de la parella en què es veuen fortes discussions entre ells i que podrien provar el maltractament denunciat, que va tenir lloc el juliol del 2018.

Estava previst que ahir se celebrés el judici per aquests fets al jutjat Penal 3 de Lleida, però la magistrada finalment va suspendre la vista després que la defensa demanés més temps per poder analitzar les noves diligències aportades pel Ministeri Públic, que sol·licita una pena de presó d’un any per a l’acusat.

Protestes a Lleida i Tàrrega contra la violència masclista i la sentència de Manresa

Es tracta de la segona vegada que se suspèn aquest judici i s’ha assenyalat per al proper 18 de novembre.

Com ja va publicar SEGRE, la Fiscalia ha aconseguit noves proves que poden confirmar l’acusació de maltractament masclista contra l’acusat després d’investigar la suposada agressió al nadó quan aquest només tenia dotze dies de vida. En les indagacions, els Mossos d’Esquadra han recopilat fins a dos anys de comunicacions de l’acusat. Aquest es troba en presó preventiva des del 23 d’agost, després de ser detingut amb la seua parella, que està en llibertat, per haver causat greus lesions al seu nadó. El menor va rebre l’alta després de més de dos mesos ingressat, encara que presenta importants seqüeles neurològiques.

D’altra banda, una desena de persones es van concentrar ahir al davant dels jutjats convocats per Dones Lleida per protestar contra la sentència de la Manada de Manresa, ja que l’Audiència de Barcelona va qualificar els fets d’abús i no de violació en grup. També hi va haver un acte de rebuig a Tàrrega. Així mateix, Marea Lila va tornar a sortir ahir a la nit al carrer a Lleida en una marxa silenciosa contra la violència masclista.

Un centenar de persones es van concentrar ahir a Tàrrega contra la sentència de Manresa

Un centenar de persones es van concentrar ahir a Tàrrega contra la sentència de ManresaSEGRE TÀRREGA

tracking