SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferida per cremades en un foc al seu pis a Lleida quan feia la migdiada

La dona va poder alertar la resta d’inquilins del número 3 del carrer Juli Cèsar || Els Bombers van confinar diversos veïns durant els treballs d’extinció

L’incendi es va produir en un primer pis del número 3 del carrer Juli Cèsar.

L’incendi es va produir en un primer pis del número 3 del carrer Juli Cèsar.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va resultar ferida lleu ahir a primera hora de la tarda al produir-se un incendi a casa seua, al número 3 del carrer Juli Cèsar, al costat del passeig de Ronda. “Estava fent la migdiada quan he començat a notar que se’m cremava la cama. Ràpidament m’he aixecat, he agafat la gosseta i he sortit a avisar els veïns que he pogut”, va explicar Jennifer a aquest diari. Estava sola a casa, ja que les seues tres filles eren a l’escola i la parella estava treballant. Va patir cremades en una mà i el peu dret i va ser atesa en una ambulància pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La dona va declinar ser traslladada a un centre hospitalari. Els sanitaris també van fer una revisió a dos dones més.

L’incendi es va declarar a les 16.04 hores, per causes que encara es desconeixen i s’estan investigant, en un dels dos primers pisos del número 3 del carrer Juli Cèsar. Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, que van tallar preventivament el carrer.

Els Bombers van confinar diversos veïns mentre que d’altres van sortir pel seu propi peu al carrer. El foc va calcinar una habitació, una altra estança va patir danys i la totalitat del pis va quedar afectada pel fum, així com tota l’escala de l’immoble, que es va haver de ventilar. Els inquilins del pis en què es va produir el foc van ser finalment desallotjats mentre que la resta d’afectats van poder tornar a casa cap a les 19.00 hores.

L’incendi es va produir en un primer pis del número 3 del carrer Juli Cèsar.

L’incendi es va produir en un primer pis del número 3 del carrer Juli Cèsar.MAGDALENA ALTISENT

tracking