SEGRE

PP ACTE CENTRAL

Alejandro Fernández, a Lleida: "Impedirem que les bandades que atemoreixen campin al seu aire"

El president del PP català alerta de “batasunització del moviment separatista” || Afirma que “estem davant d’un cop d’estat per fases, postmodern i violent”

Alejandro Fernández, al centre, va participar en l’acte central de campanya del PP a Lleida.

Alejandro Fernández, al centre, va participar en l’acte central de campanya del PP a Lleida.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va afirmar ahir a l’acte central del partit a Lleida que s’ha complert el que va vaticinar el 2016, “la irreversible batasunització del moviment separatista a Catalunya”, i va alertar que “tenim davant un cop d’estat per fases, postmodern, de llançament de les masses a les institucions. Que és també violent, però d’una altra manera, i al qual hem de fer front amb fermesa”. Va destacar que per “dialogar, hem de resoldre el problema gravíssim d’ordre públic, constitucional i llibertats”. “No es pot asseure a negociar algú amb Torra, que diu que o fas el que et diu o et destrossa mobiliari urbà, llança llambordes a la policia o agredeix els nostres polítics. A aquestes persones se’ls ha d’aplicar la llei, i reformar-la, si és necessari”, va assenyalar. Va apuntar que, per resoldre el “conflicte”, mai han servit “dreceres, arranjaments circumstancials o ziga-zagues icetencs”, i va recalcar que “guanyarem i impedirem que aquestes bandades de personatges que es dediquen a atemorir més de la meitat de la societat catalana campin al seu aire”. Així mateix, va atribuir a “processos d’alienació mental transitòria” que “persones que coneixem de fa molts anys ens anomenin colons, rates i paràsits”.

Fernández va augurar una altra greu crisi si governa el PSOE, que ja ha començat a “collar les classes treballadores” apujant impostos, i va afegir, que “quan el PP obté escó a Lleida, guanya a Espanya”. El candidat per Lleida, Dante Pérez, va dir que “a Catalunya només queda el PP, per mèrits”.

tracking