SEGRE

EMERGÈNCIES CAPPONT

VÍDEOS | Un incendi calcina dos cotxes i en danya dos més als Camps Elisis

El foc es va iniciar en una furgoneta en la qual estaven cuinant i va explotar una bombona || En els últims mesos s’han cremat una desena de vehicles a la ciutat

Un bomber a l'apagar les flames de la furgoneta que es va calcinar.

Un bomber a l'apagar les flames de la furgoneta que es va calcinar.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi va calcinar dos vehicles i va causar danys a dos més ahir a la tarda al pàrquing dels Camps Elisis. Els Bombers van rebre a les 18.42 hores l’avís de l’emergència i fins al lloc van acudir quatre dotacions, en un dispositiu en què van participar diverses patrulles dels Mossos i la Guàrdia Urbana.

Els ocupants d’una petita furgoneta estaven cuinant i haurien provocat el foc, que va causar l’explosió d’una bombona de càmping gas, segons va informar la Guàrdia Urbana, per la qual cosa es tractaria d’una negligència. Les flames es van propagar a altres vehicles estacionats a la zona de la marquesina. Fins a les 19.30 hores, no van poder donar l’incendi per extingit.

Durant els últims mesos s’han cremat una desena de cotxes a la capital del Segrià. El 19 de setembre es van cremar quatre vehicles més en dos incendis simultanis a la mateixa zona de Cappont. Dos cotxes es van calcinar a l’avinguda Alacant i dos turismes més estacionats al pàrquing de l’avinguda Tarradella. En aquest cas, es va obrir una investigació ja que tots els indicis van apuntar que van ser obra d’un piròman. Al març, un altre foc intencionat va calcinar tres vehicles i en van danyar sis més al carrer Mart, al barri de la Mariola. Per aquests casos no consten detinguts.

tracking