SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

L'home atropellat mortalment a Lleida creuava per un pas de vianants

Estat del vehicle després de l’atropellament de dilluns.

Estat del vehicle després de l’atropellament de dilluns.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home de 49 anys que va morir atropellat dilluns a la nit a l’avinguda Torre Salses de Lleida, entre els barris de la Bordeta i Magraners, creuava per un pas de vianants quan va ser envestit per un vehicle, segons va confirmar la Guàrdia Urbana, que ha obert una investigació. El conductor del turisme, un jove de Lleida de 23 anys, va donar negatiu a les proves d’alcohol i drogues. Com ja va informar SEGRE, els serveis d’emergències van rebre l’avís de l’accident a les 20.26 hores. Els efectius van intentar sense èxit salvar la vida al vianant, veí de la Bordeta, que va acabar morint al lloc.

La presidenta de l’Associació de Veïns de la Bordeta, Mari Carmen Guerrero, va insistir ahir que es tracta d’una zona perillosa perquè els cotxes circulen a gran velocitat i va denunciar l’existència de carreres il·legals. Va instar a prendre mesures com un pas elevat.

D’altra banda, un home de 60 anys va patir ferides lleus ahir arran d’un altre atropellament a l’avinguda de les Garrigues, a la Bordeta. Va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova.

tracking