SEGRE

BARRIS VEÏNS

El Barri Antic de Lleida vol millores i la Paeria anuncia un pla de treball en tres mesos

Imatge d'arxiu de la plaça dels Gramàtics de Lleida.

El Centre Històric de Lleida vol més vigilància arran d'una agressióÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de Som Veïns, entitat que agrupa veïns del Centre Històric, van exigir ahir “solucions immediates davant dels problemes de seguretat i incivisme” del barri i així ho van traslladar a la Paeria en una reunió amb la regidora del barri, Montse Pifarré, la de Drets Socials, Regina Cairol, i la de Participació, Elena Ferre. Sobre això, les regidores els van informar que d’aquí a tres mesos els presentaran un pla de treball per millorar el Barri Antic, a més d’explicar-los que es constituirà una taula institucional interdepartamental amb la Generalitat per abordar la situació de les famílies més desfavorides. Van afirmar que cal “dignificar” el barri.

Per la seua part, un dels portaveus de Som Veïns, Òscar Lanza, va manifestar la necessitat “que hi hagi més accions visibles i no només reunions” i va afegir que “els veïns volem veure més neteja i més presència policial”. Va considerar també que, per exemple, “els serveis socials han d’estar pendents de famílies problemàtiques, ja que hi ha molts veïns que els tenen por”.

L’estiu passat, l’entitat va recollir un total de 620 firmes amb què demanaven a l’ajuntament una actuació d’emergència al Centre Històric.

tracking