SEGRE

Deixen en llibertat un dels empresonats pels aldarulls a Lleida

Albert Martí va ser detingut acusat d'haver trencat el braç a un agent dels Mossos

La imatge compartida a través del compte de Twiter Martí Llibertat.

Deixen en llibertat un dels empresonats pels aldarulls a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge ha revocat la presó preventiva sense fiança per un dels detinguts pels aldarulls a Lleida després de la sentència del 'procés'. Es tracta d'Albert Martí, un veí de Térmens de 35 anys que va ser arrestat acusat d'haver trencat el braç a un agent dels Mossos durant els disturbis a la ciutat.

Li van imputar els delictes de desordres públics, lesions i atemptat a agents de l'autoritat.

Ara dels detinguts a Lleida arran dels aldarulls posteriors a la sentència, encara n'hi ha quatre que es troben en presó provisional i un cinquè es troba internat al CIE.

Dijous està previst que se celebri una vista per resoldre el recurs d'apel·lació contra la presó preventiva de l'Amadeu, un d'aquests detinguts que es troba al Centre Penitenciari de Ponent i que és veí d'Artesa de Segre (Noguera). Amb motiu d'aquesta vista, està previst que es faci una concentració de suport al davant dels jutjats del Canyeret.

A Lleida hi va haver 36 detinguts arran de les protestes per la sentència del procés. D'aquests es van dictar ordres d'ingrés en CIE per a dos persones i cinc persones més van ser enviades a presó de forma provisional.

tracking