SEGRE

L'acusat d'agredir el seu nadó, a la mare: “Tant de bo moriu en el part”

Li va enviar un whatsapp amb aquest missatge i d’altres com “espero que el teu fill naixi mort”, llegits ahir per la jutge || Jutjat per intentar escanyar-la el 2018

Vista de l’entrada a la seu judicial al Canyeret.

Vista de l’entrada a la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí de Lleida de 39 anys A.C.T.T., en presó preventiva acusat d’agredir el seu nadó de només 12 dies l’agost passat, va enviar correus i whatsapps a la parella en què li desitjava la mort a ella i al seu fill. Els missatges es van conèixer ahir després que els llegís la jutge al judici que es va celebrar al Canyeret contra l’home, acusat d’intentar escanyar la dona després d’una discussió al domicili familiar el juliol del 2018. L’acusat i la víctima es van negar a declarar i els mossos que van atendre la dona després de l’agressió van assenyalar que va ser ella la que va trucar per demanar ajuda. Segons la declaració dels agents, la dona els va explicar que la seua parella l’havia agredit a l’arribar a casa després d’agafar-la pels braços, tirar-la al sofà i intentar escanyar- la. A l’estar inconscient, l’home la va reanimar tirant-li aigua, segons va dir la Fiscalia i van corroborar els agents a assenyalar que la dona tenia la samarreta “xopa”. L’informe de lesions d’Urgències de l’Arnau confirma que presentava contusions al coll i als braços.

Durant el judici, el fiscal va presentar alguns dels missatges en què l’acusat amenaçava la parella i en els quals ella relatava que patia maltractament fins i tot embarassada i al cap de poc temps de donar a llum. La jutge va llegir alguns d’aquests missatges en què l’acusat deia a la víctima que “tant de bo moris en el part”, “et mataré” o “espero que el teu fill naixi mort”. També hi ha múltiples amenaces i insults. Així mateix, dels missatges de la víctima es dedueix que feia temps que era maltractada per la seua parella, fins i tot estant embarassada. El fiscal va mantenir la seua petició d’un any de presó per a l’acusat.

tracking