SEGRE

Detingut a Lleida per robatori un home amb 50 antecedents

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts a la tarda dos veïns de Lleida de 36 i 42 anys acusats de robar el 31 d’octubre en una botiga de roba del carrer Major, a l’Eix Comercial. Van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els dos tenen múltiples antecedents similars, un dels quals amb mig centenar d’antecedents per fets similars i l’altre arrestat, amb una quinzena.

Els fets es van produir el 31 d’octubre a mitjanit, quan uns desconeguts van cometre un robatori a l’interior d’una cadena de roba de la qual van sostreure jaquetes, sabates i samarretes, entre moltes altres peces. Els lladres van forçar l’entrada i es van emportar els articles. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació que va permetre identificar els dos presumptes autors del robatori.

Entre altres proves, van tenir accés a l’enregistrament de les càmeres de seguretat. Finalment, els dos suposats lladres van ser detinguts dimarts a les 20.00 hores, quan es trobaven al carrer República del Paraguai. Es tracta de dos veïns de Lleida de trenta-sis i quaranta-dos anys i de nacionalitat espanyola. Està previst que passin aquest matí a disposició judicial.

Per la seua banda, la Guàrdia Urbana va denunciar aquest dimarts per un delicte lleu de furt un home de trenta-cinc anys que va ser retingut pels empleats d’una botiga de la plaça Paeria al sorprendre’l intentant robar uns pantalons. Els fets van tenir lloc a les 13.50 hores i el responsable de l’establiment va explicar als agents que havien sorprès un individu que intentava furtar una peça de roba. Concretament, havia tret el sistema de seguretat d’uns pantalons quan es trobava a l’emprovador.

A continuació, els agents van procedir a escorcollar les pertinences del sospitós i també van trobar un jersei a dins d’una bossa que havia estat sostret d’una altra botiga de l’Eix Comercial. Davant de sengles denúncies, els agents van obrir diligències com a presumpte autor d’un delicte lleu de furt.

tracking