SEGRE

POLÍTICA PAERIA

El PP ja llança el programa per a les pròximes eleccions

Vol 50 urbans més, millorar la il·luminació dels carrers i més busos || “Som el referent del centredreta”, diu Palau

Xavi Palau i Marisa Xandri, a la presentació de la campanya.

Xavi Palau i Marisa Xandri, a la presentació de la campanya.S.C.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del Partit Popular (PP) va presentar ahir els eixos de la campanya que impulsarà en els propers tres anys i mig amb l’objectiu d’afrontar les pròximes eleccions municipals “amb un projecte propositiu, transversal, innovador i que fomenti el lleidatanisme”. El portaveu del grup, Xavi Palau, va dir que presenten ara aquesta iniciativa “perquè la ciutadania conegui les nostres propostes des del principi i no els hàgim de demanar el vot a corre-cuita durant la campanya electoral”. Amb el lema #Lleidaimplicada, Palau va detallar que la campanya girarà entorn de sis eixos: seguretat; barris i Horta; urbanisme; comerç de proximitat; lluita contra el canvi climàtic, i Lleida social. Entre les principals propostes, hi figuren demanar cinquanta noves places per a agents de la Guàrdia Urbana i professionalitzar els agents cívics, millorar la il·luminació dels carrers, adequar els camins i la connexió wifi de l’Horta, incrementar les freqüències d’autobús a tots els barris i i implementar els busos nocturns, revitalitzar els mercats municipals i adaptar els edificis municipals a les energies renovables.

“Aquest és un projecte en positiu i sense ideologies que busca que la ciutat millori en tots els aspectes”, va recalcar Palau, que va posar èmfasi que la seua “és l’única formació de referència que hi ha en el centredreta en aquesta ciutat”. Així mateix, l’edil també es va mostrar partidari d’obrir geriàtrics a Cappont i Pardinyes, apostar pel pla de l’estació i que totes les actuacions o deficiències urbanístiques siguin corregides “al moment”. “Volem presentar el nostre projecte a totes les entitats, associacions i empreses de la ciutat perquè l’enriqueixin i hi aportin el seu gra de sorra amb l’objectiu de saber què vol la ciutadania de Lleida”, va subratllar Palau.

“És un projecte positiu i sense ideologies que fomenta el lleidatanisme”, destaca el portaveu del PP

Al seu torn, el regidor va afegir que presenten aquest “full de ruta” després que “hagin passat els 200 dies de marge que l’equip de govern va sol·licitar quan va arribar al poder, ara que treballin”.

tracking