SEGRE

POLÍTICA

Borràs reitera el seu 'no' a la investidura de Sánchez

Reclama "interlocució" amb Catalunya

Laura Borràs.

Laura Borràs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu de JxCat en el Congrés, Laura Borràs, ha reiterat el 'no' de la seua formació al candidat socialista a la Presidència del Govern, Pedro Sánchez, i ha reclamat "interlocució" amb Catalunya.

En declaracions als mitjans aquest diumenge a Lleida, ha destacat que el seu compromís és "de no donar un vot a canvi de res", i ha assegurat que tenen voluntat i predisposició per parlar.

"El que nosaltres volem és trobar solucions. I les solucions han de ser polítiques, i per ser-ho fa falta aquesta interlocució", ha insistit Borràs, que ha defensat que el seu 'no' no és un caprici, sinó que és fruit de la realitat actual.

Després de conèixer el resultat de la consulta a les bases del PSOE sobre el pacte de Govern amb Unidas Podemos, la portaveu ha reclamat "saber si progressaran en alguna cosa més que la repressió i la regressió democràtica".

Ha demanat que Sánchez "reconegui tots els interlocutors polítics avalats per la ciutadania", amb referència al president de la Generalitat, Quim Torra.

A més, Borràs s’ha preguntat si Sánchez "atendrà la seua responsabilitat o permetrà que continuï progressant la retallada de drets fonamentals" a Catalunya.

tracking