SEGRE

L'ajuntament de Lleida arranja un aparcament provisional a Balàfia

Aprofitarà el paviment vell retirat de la Rambla Ferran

L'ajuntament de Lleida arranja un aparcament provisional a Balàfia

L'ajuntament de Lleida arranja un aparcament provisional a Balàfia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria arranjarà l'espai d'aparcament provisional situat entre les piscines municipals del barri i la residència geriàtrica pública Balàfia. Es tracta d'un terreny que ara ja es fa servir com a aparcament, especialment per part de les famílies de l'escola Països Catalans i pels usuaris de les piscines, col·lectius que havien demanat el seu arranjament. L'actuació consistirà en reperfilar l'esplanada i estendre-hi el material, i permetrà tapar els sots existents al paviment i ampliar l'espai on es pot aparcar, segons ha explicat el consistori.

L'obra es farà aprofitant el fresat del paviment vell que es retira de la Rambla Ferran, on aquest dimecres i dijous s'estan fent tasques de renovació del ferm. Inicialment s'havia previst aprofitar aquests àrids per arranjar l'aparcament del carrer Alcalde Pujol, però aquesta actuació no compta amb un consens per part de tot el veïnat. Per aquest motiu, els serveis tècnics municipals han decidit d'abordar l'actuació de l'aparcament de Balàfia, que estava igualment pendent i es considera prioritària pel gran ús que té aquest espai.

A partir d'aquest dijous es descarregarà en aquest punt les restes del fresat generades a Rambla Ferran i les que ja s'havien portat a Alcalde Pujol, per tal d'iniciar l'actuació. 

tracking