SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Una pujada de tensió va originar l'incendi del pis a Cronista Muntaner, a Lleida

Va obligar a confinar els veïns del bloc

L’incendi es va produir dimarts a la tarda a Cronista Muntaner.

L’incendi es va produir dimarts a la tarda a Cronista Muntaner.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una pujada de tensió va originar l’incendi que es va produir dimarts a la tarda en un pis del carrer Cronista Muntaner, al barri de Cappont. La inquilina de l’habitatge va explicar aquest dimecres aquest diari que “l’informe dels Bombers ha determinat que el foc es va produir per una pujada de tensió, que va fer que es calés foc en una regleta que hi havia al menjador i que el foc es propagués al sofà”. També va assegurar que l’estufa elèctrica estava apagada. Inicialment, la Guàrdia Urbana va apuntar que podria haver-se originat en aquest aparell.

L’incendi es va declarar a les 18.44 hores de dimarts en un dels pisos de la cinquena planta del número 27. Fins al lloc van acudir sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i diverses ambulàncies del SEM.

Els Bombers atenen una mitjana d’un incendi d’habitatge al dia a les comarques lleidatanes

Els Bombers van poder donar-lo controlat a les 19.21 hores i per extingit a les 19.32 hores. Preventivament, van confinar els veïns que hi havia als immobles i van mantenir desallotjats aquells que eren al carrer. Els inquilins de l’habitatge no eren a casa en el moment en què es va produir el foc però sí que hi havia el seu gos, que va acabar morint.

Els Bombers de la Generalitat atenen una mitjana d’un servei al dia per incendis en habitatges a les comarques lleidatanes. Fins al 31 d’octubre d’aquest any, han actuat en un total de 356 focs registrats en cases particulars a la província de Lleida.

El Segrià és la comarca que més serveis d’aquest tipus concentra, amb 137 actuacions. És en aquesta època de l’any, amb l’arribada del fred, quan es produeixen més incendis d’aquesta tipologia, especialment en xemeneies.

tracking