SEGRE

VEÏNS SALUT PÚBLICA

Desenes de xeringues tirades al costat d'una muralla del Turó de la Seu

Jaume I reclama més seguretat i neteja

Desenes de xeringues utilitzades per toxicòmans, ahir als voltants del Turó.

Desenes de xeringues utilitzades per toxicòmans, ahir als voltants del Turó.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Jaume I va demanar ahir a l’ajuntament que millori les neteja de l’entorn del Turó de la Seu Vella després que ahir apareguessin desenes de xeringues utilitzades per toxicòmans per injectar-se heroïna en un dels racons del complex, al costat d’una de les muralles a prop del carrer Darrere de Sant Martí. “És una situació que, desafortunadament, ja s’ha convertit en habitual al barri i no es treballa prou per solucionar-ho”, va lamentar un portaveu de l’entitat veïnal, que va assenyalar que “abans només es veien pels carrers del Barri Antic, però en els últims anys hi ha munts de xeringues usades als voltants del Turó i per desgràcia ja s’han convertit en part de la decoració d’aquest espai”. El lloc en el qual es van trobar les xeringues és una zona que freqüenten els veïns per passejar el gos, fer esport o caminar i està pròxim al parc de Santa Cecília i l’escola bressol Josep Borràs. “A banda de netejar el lloc de forma més freqüent, s’hauria de vigilar més aquestes zones i camins del Turó, perquè algun veí que hi passegi pot tenir un ensurt”, va afegir el portaveu veïnal.

Precisament, ahir al matí aquest diari va poder comprovar que hi havia dos persones consumint heroïna al camí paral·lel al carrer Darrere de Sant Martí.

L’entitat veïnal denuncia que el mercadillo il·legal de la plaça del Dipòsit és un lloc de venda de drogues

D’altra banda, els veïns de Jaume I van denunciar que el mercadillo il·legal de la plaça del Dipòsit “s’ha convertit en un lloc de venda de drogues que freqüenten molts joves”. Per aquest motiu, l’entitat va demanar més contundència a la Guàrdia Urbana per acabar amb aquestes activitats delictives, perquè “hem vist que hi ha nens que van a comprar i van amb la motxilla, després de sortir del col·legi”.

tracking