SEGRE

COMERÇ ECONOMIA

Furor pels descomptes

L’Eix i la Zona Alta s’omplen de clients en el Black Friday || Molts d’ells van avançar les compres de Nadal

Nombroses persones en una botiga de roba, amb una jove amb diverses bosses.

Nombroses persones en una botiga de roba, amb una jove amb diverses bosses.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerços de l’Eix Comercial i de la Zona Alta es van omplir ahir, especialment durant la tarda, de compradors gràcies als descomptes oferts pel Black Friday. La majoria de lleidatans que passejaven per l’Eix amb bosses van assegurar que havien sortit a comprar pels descomptes i que van aprofitar tant per comprar regals de Nadal com articles d’ús personal, encara que alguns van afirmar que haurien comprat igual malgrat que no se celebrés el Black Friday.

“Hi ha els qui diuen que els descomptes són falsos i volia comprovar-ho, per la qual cosa ahir vaig anar a veure el preu d’una americana i avui hi he tornat i efectivament estava un 30% rebaixada. Si em puc estalviar diners, molt millor”, va manifestar una clienta. Pel seu costat, empleats de comerços van explicar que on hi havia més gent era a les franquícies amb preus més assequibles. Els comerciants de la Zona Alta, per la seua part, van afirmar que va ser “un divendres molt bo” i van confiar que tant avui com demà (dia d’obertura comercial) el moviment no disminueixi.

A més de la roba, joguines i electrònica, els descomptes per aquest dia també van arribar a farmàcies, perfumeries, concessionaris de cotxes, botigues de mobles, perruqueries, depilació làser, agències de viatge o herbolaris.

tracking