SEGRE

SUCCESSOS ALARMA

Entren en cinc ocasions en un bloc de Lleida per forçar pisos

Els Mossos ho investiguen al rebre denúncies d’afectats de Doctora Castells

Imatge del carrer Doctora Castells de Cappont.

Imatge del carrer Doctora Castells de Cappont.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir les persones que podrien formar part d’una banda que en les dos últimes setmanes han entrat fins en cinc ocasions al mateix bloc de pisos del carrer Doctora Castells, a Cappont, per forçar pisos. La policia catalana investiga el cas després d’haver rebut dos denúncies d’inquilins que han estat assaltats per aquesta banda.

El primer dels casos es va produir el dilluns 18 i fins ahir s’havia repetit en unes altres quatre ocasions més. El modus operandi sempre és el mateix, segons va explicar aquest diari un dels afectats.

Actuen de nit, passades les 22.30 hores, i es dirigeixen als domicilis en els quals ningú contesta al timbre

Aquests desconeguts actuen a última hora del dia, passades les 22.30 hores. “Truquen als intèrfons perquè els obrin. Posteriorment, es dirigeixen als habitatges d’aquells inquilins que no els han contestat. Llavors truquen al timbre i, si comproven que no hi ha ningú a l’interior, forcen la porta per entrar”, va explicar aquest home, que ha estat un dels que han denunciat el cas davant de la policia. En el seu cas, “la meua companya i jo no vam contestar a l’intèrfon perquè dormíem. Tanmateix, la meua companya va escoltar el timbre del pis i, quan va anar a obrir, es va trobar amb una dona que intentava forçar la porta”.

L’edifici compta amb una càmera de seguretat i els enregistraments ja han estat aportats als Mossos d’Esquadra. L’inquilí afectat va explicar que “pels enregistraments hem pogut comprovar que es tracta de diferents persones però que sempre fan el mateix. Són desconeguts per als veïns i algun d’ells fins i tot es tapa amb una gorra per passar desapercebut”.

En aquest sentit, es desconeix quin és l’objectiu d’aquests desconeguts. Tot apunta que actuarien per robar però no es descarten altres mòbils, com una possible okupació.

La presidenta de l’associació de Cappont, Veni Ros, ha demanat als veïns que prenguin mesures de seguretat i que “contestin sempre als intèrfons perquè, en cas que sigui un lladre, sàpiga que hi ha algú a l’interior de l’habitatge”.

tracking