SEGRE

LLEURE HOSTALERIA

La Paeria denega una festa de Cap d'Any al Magical

Assegura que “informes negatius fan descartar-la” || Després de vetar també la Llotja, els promotors la faran a la Biloba

Imatge d’arxiu d’un rodatge al Magical.

Imatge d’arxiu d’un rodatge al Magical.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de decidir que la Llotja no pot acollir el proper dia 31 una festa de Cap d’Any, la Paeria tampoc veu factible que se celebri a les instal·lacions del centre de producció audiovidual Magical, ubicat a Gardeny. Un grup que gestiona establiments de lleure nocturn a la ciutat hauria sondejat aquesta possibilitat, sense arribar a efectuar una sol·licitud oficial, després de rebre la negativa per repetir a la Llotja, però l’ajuntament considera que aquest lloc no és adequat per a aquesta macrocelebració. Per aquesta raó, els promotors de la festa han optat per organitzar-la finalment en un dels seus locals de lleure, la discoteca Biloba, que condicionaran amb climatització i algun envelat addicional, va indicar ahir un portaveu.

En aquest sentit, fonts municipals van afirmar que “no hi ha hagut una petició formal” per organitzar una festa de Cap d’Any al Magical, però va afegir que “s’ha estudiat la viabilitat d’aquesta opció i, per a aquest any, els informes rebuts fan descartar-la”. No obstant, no va detallar els motius que han portat la Paeria a aquesta negativa. En el cas de la Llotja, el consistori va argumentar la seua negativa a repetir com a seu d’una macrofesta per rebre l’any nou pel fet no haver-hi temps per organitzar un concurs públic i evitar d’aquesta manera “la problemàtica de l’any passat”, com va publicar aquest diari. Llavors, hi va haver un acord entre la Llotja i un grup de lleure, en el qual participaven dos empreses, situació que va provocar que altres grups denunciessin que estaven “marginats” i que s’havia organitzat la festa sense haver convocat una licitació prèvia. De fet, la Federació Catalana de Locals de Lleure Nocturn va qüestionar la celebració en aquest equipament, que el consistori va autoritzar a través d’una designació directa. Una altra de les raons esgrimides per la Paeria per no permetre aquesta vegada la celebració a la Llotja és que a la de l’any passat “es van produir destrosses importants”, en concret tretze lavabos trencats, que van tardar mesos a ser reparats.

tracking