SEGRE

Successos

Detenen dos homes per quatre robatoris amb violència en establiments de Lleida

L’autor material va ingressar a presó el passat dissabte

Detenen dos homes per quatre robatoris amb violència en establiments de Lleida

Detenen dos homes per quatre robatoris amb violència en establiments de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Lleida els passats dies 1 i 5 de desembre dos homes, de 34 anys i 46 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb violència. Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el passat dia 1 de desembre, després de tenir coneixement que s’havien produït dos robatoris violents en dos establiments de Lleida.

El primer cas va ser pels volts de les 17.20 hores, quan un home va entrar en un restaurant situat al carrer Torres de Sanui i, després d'amenaçar una treballadora amb unes tisores, va demanar-li la recaptació. En el moment que un treballador va sortir de la cuina el lladre va fugir en un vehicle que l'estava esperant al carrer.  Poc després, en una botiga d'alimentació del carrer Agustín Duran i Sant Pere, es va produir un fet similar, però en aquest cas van sostreure diners de la recaptació. 

Amb les dades recollides es va iniciar la recerca del vehicle sospitós i poc després va ser interceptat al carrer Cardenal Cisneros. A l'interior del vehicle es van trobar unes tisores i 184 euros en monedes i bitllets petits, fet que va motivar la detenció del conductor.  El passat dijous a la tarda va finalitzar la investigació amb la detenció, al carrer Venus de Lleida, del presumpte autor material dels dos robatoris. Les indagacions posteriors han permès imputar al segon detingut la presumpta autoria de dos nous robatoris amb violència i unes lesions.

El primer el va cometre el passat dia 29 de novembre, en una benzinera del carrer Cogul de Lleida, on després d'amenaçar la dependenta amb un ganivet es va emportar els diners de la recaptació. El segon fet va ser el dia 30 de novembre en una botiga d'alimentació del carrer Joc de la Bola. En aquest cas va amenaçar la dependenta amb unes tisores i va sostreure diners en efectiu. Finalment també els van poder relacionar amb unes lesions produïdes l’1 de desembre contra els vigilants d’un local d’oci del carrer Teuleries de Lleida.

Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que va decretar l'ingrés a presó de l'autor material dels robatoris.

tracking