SEGRE

Detingut per amenaçar un home amb un ganivet a Lleida

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge un jove de 24 anys per amenaçar un home amb un ganivet al barri de la Mariola de Lleida. Els fets van tenir lloc cap al migdia, quan la Guàrdia Urbana va rebre un avís que hi havia un home que amenaçava diverses persones amb un ganivet en ple carrer Mariola.

Fins al lloc es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Segons els testimonis, el jove havia amenaçat un altre individu per un deute que deia que tenia amb ell, d’uns quaranta euros. Els agents van inspeccionar la zona i van trobar el ganivet que suposadament havia utilitzat en les seues amenaces sota un vehicle estacionat al carrer.

El jove va ser detingut per un delicte d’amenaces i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Fonts properes van explicar que el jove també hauria ocasionat danys a la porta d’un bar proper i els Mossos d’Esquadra esperaven si la responsable de l’establiment presentava una denúncia per imputar al jove arrestat també un delicte de danys.

tracking