SEGRE

L'ajuntament de Lleida aprova el pressupost per al 2020

Els comptes, que han rebut la llum verda amb els vots favorables de les tres formacions que integren el govern municipal, ascendeix a 164,3 milions d'euros, un 2,7% menys que l'actual

La Paeria aprova el pressupost per al 2020

La Paeria aprova el pressupost per al 2020ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat el pressupost per al 2020, amb els vots favorables de les tres formacions que integren el govern municipal. Des d'ERC, JxCat Lleida i el Comú han defensat que es tracta d'un pressupost de "contenció", tenint en compte el deute municipal, i "realista", pel que fa a la previsió d'ingressos i despeses .

El PSC, Cs i PP han rebutjat els comptes i els han qualificat de "poc ambiciosos i mancats de visió de ciutat" i han criticat la caiguda de la partida d'inversions.

El pressupost ascendeix a 164,3 milions d'euros, un 2,7% menys que l'actual (168,7 milions), i preveu destinar 5,1 milions d'euros a inversions, respecte als 13,1 milions pressupostats el 2019. Destaca l'aposta pel microurbanisme i l'aportació d'1,2 milions per a la construcció de l'escola de Pinyana, partida que ha rebut les crítiques de l'oposició en considerar que suposa "condonar deute a la Generalitat".

tracking