SEGRE

Plantegen instal·lar una seu veïnal al Museu del Clima

L’associació Turó de Gardeny, que no té local, diu que la Paeria els ha ofert la sala Oró

El Museu del Clima està ubicat al Turó de Gardeny.

El Museu del Clima està ubicat al Turó de Gardeny.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns del Turó de Gardeny es troba des de fa uns mesos sense un lloc on reunir-se, ja que ja no tenen a disposició la sala de l’institut Castell dels Templers que utilitzaven fins ara.

“El que fem és anar a casa d’algun veí”, va explicar el portaveu de l’entitat, Gregorio Gutiérrez, que va afirmar que van sol·licitar a l’ajuntament un nou local. “Com a solució provisional, la Paeria pagarà un lloguer en un local del carrer Cardenal Cisneros”, va explicar Gutiérrez. La regidora de Participació, Elena Ferre, va confirmar que “estem buscant espais d’ubicacions temporals”. Tanmateix, Gutiérrez va assegurar que el regidor del barri, Jaume Rutllant, “ens ha proposat com a seu definitiva la sala Joan Oró del Museu del Clima”, encara que s’hauria d’adaptar. Precisament, Ferre va explicar que “s’ha d’analitzar si aquest espai és factible, tot i que creiem que és una bona solució per a l’associació”.

Paral·lelament, el portaveu veïnal va denunciar “la quantitat d’excrements que s’acumulen al parc que hi ha al costat de l’escola bressol”, per la qual cosa va considerar que “hauria de tancar-se i prohibir l’accés als gossos”. Va destacar que la situació s’agreuja durant l’estiu per la pudor que provoquen els excrements i l’orina quan fa calor. A més a més, va afirmar el portaveu que “falta neteja i manteniment a les zones enjardinades” i va lamentar que “ja hagin passat més de dos-cents dies des que es va constituir el nou govern i hi hagi aspectes que no canviïn”.

tracking