SEGRE

Un total de 360 cases de l'Horta disposaran de fibra òptica el 2020

La Paeria treballa perquè en dos anys en tinguin totes

Una imatge de la reunió de la comissió de l'Horta.

Un total de 360 cases de l'Horta de Lleida disposaran de fibra òptica el 2020Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Comissió de l’Horta, David Melé, ha anunciat aquest divendres que l'ajuntament de Lleida manté negociacions amb l’empresa Telefònica per tal de dotar de servei de fibra òptica a totes les cases de l’Horta. Segons el consistori, per ara, l'empresa ja està treballant per fer arribar el servei a un total de 360 unitats immobiliàries durant l’any 2020 i la voluntat de les dos parts es anar completant posteriorment el desplegament a la resta de partides.

“La voluntat del govern municipal és que tots les persones de l’Horta tinguin accés a la fibra òptica en els pròxims dos anys”, ha assegurat el vicepresident de la Comissió, Josep Maria Baiget, durant la reunió ordinària d’aquest ens celebrada aquest divendres.

L'acord entre Paeria i Telefònica garanteix que els veïns de l’Horta pagaran el mateix preu pel servei que a qualsevol barri de la ciutat, sense cap sobrecost, ha explicat Melé.

Enllestida la millora d'urgència de ponts i camins de l'Horta

Per altra banda, a la reunió de la Comissió de l’Horta s’ha informat també de la finalització de les obres d’urgència que va impulsar la Paeria per donar resposta als danys causats pel temporal del passat 23 d’octubre sobre infraestructures bàsiques de l’Horta. Des de la regidoria d’Horta de Lleida s’ha prestat un servei d’assessorament i acompanyament a les 108 persones propietàries afectades, facilitant-los la gestió dels tràmits per aconseguir ajuts. “La voluntat ha estat d’ajudar als afectats des del primer moment”, ha afirmat David Melé.

tracking