SEGRE

ESNOTICIA

Les mitjanes superfícies creen tres zones emergents a Lleida

Ubicades a Copa d’Or, Ciutat Jardí i el polígon Neoparc

Imatge de la zona d’expansió de Copa d’Or.

Imatge de la zona d’expansió de Copa d’Or.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La implantació de mitjanes superfícies comercials s’ha incrementat en els últims anys i ha servit per generar activitat en àrees urbanitzades com a residencials o industrials. El principal referent el constitueix la zona d’expansió de Copa d’Or, entre els barris de Cappont i la Bordeta, on fa lustres es va instal·lar el centre comercial Mestre al costat de l’actual rotonda de l’Ll-11. Vora aquest equipament es va establir l’any 2012 la multinacional francesa Decathlon, que el novembre passat va ampliar superfície a 4.000 metres quadrats.

A l’altre costat d’aquesta zona, al carrer Maria Montesori, va obrir les portes el 2012 MediaMarkt amb 3.341 metres quadrats. Un any més tard van arribar a la zona dos supermercats, el Mercadona, amb 1.600 metres quadrats, i Esclat, amb 2.167. També està previst que Conforama obri una botiga de 4.448 metres quadrats, mentre que les botigues de Sprinter i Jysk sumen 1.800 metres quadrats. En total més de 20.000 metres quadrats, als quals s’han de sumar restaurants i hotels.

Des del 2012 han obert diverses multinacionals, supermercats i marques en aquestes tres zones

En un altre extrem de la ciutat, a la zona d’expansió de Ciutat Jardí, també han proliferat aquestes superfícies. Un exemple és el Brico Dêpot, amb 5.800 metres quadrats, un Mercadona de més de 2.000 metres quadrats i altres botigues. Només a un centenar de metres d’allà, al final de Alcalde Rovira Roure, hi ha comerços, bars i locals de menjar ràpid, la qual cosa suma uns 10.000 metres quadrats d’oferta comercial a Ciutat Jardí.

La tercera zona és el polígon Neoparc, que concentra els supermercats Lidl i Aldi, botigues de mobles i altres sectors i el magatzem Bricomart, amb 8.151 metres quadrats de superfície.

tracking