SEGRE

SUCCESSOS SEGURETAT

Nova onada de robatoris en cotxes a Lleida

Aquesta setmana s’han produït gairebé diàriament a la zona compresa entre els Camps Elisis, l’avinguda Tarradellas i el Camí de Granyena i els veïns denuncien inseguretat

Imatge d’un dels vehicles que van ser forçats ahir a la matinada.

Imatge d’un dels vehicles que van ser forçats ahir a la matinada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Cappont van denunciar ahir nous robatoris a l’interior de vehicles estacionats a la zona dels Camps Elisis, avinguda Tarradellas i Camí de Granyena. Cada dia apareixen vehicles forçats i el modus operandi dels lladres sempre és el mateix: actuen de nit, trenquen una lluna per obrir una de les portes i s’emporten els objectes de valor que hi ha a l’interior. Els veïns asseguren que “són robatoris que es produeixen diàriament, la qual cosa ens genera molta inseguretat”. Els afectats ja han fet arribar la seua queixa a la Paeria, en la qual reclamen que hi hagi més vigilància i una millor il·luminació.

Val a recordar que dijous passat un lladre va ser sorprès per un transeünt a la nit mentre robava dins d’un cotxe al Camí de Granyena. L’home va trucar als Mossos d’Esquadra i va intentar retenir el lladre sense que al final pogués aconseguir-ho.

Al novembre, un veí de Lleida va ser detingut després d’agredir un lladre que va sorprendre robant, i que també van arrestar per forçar quatre turismes. Els cossos policials recomanen als conductors no deixar objectes de valor dins dels vehicles, ni a la vista ni al maleter.

tracking