SEGRE

BARRIS REIVINDICACIONS

El Clot diu que s’habilitarà el pas zebra de Príncep de Viana aquest 2020

Els veïns van fer una ‘simulació’ exigint el pas zebra.

Els veïns van fer una ‘simulació’ exigint el pas zebra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns del Clot i Confluències diu que aquest 2020 la Paeria “té pendent” licitar l’habilitació del pas de vianants a la confluència dels carrers Príncep de Viana i Corts Catalanes.

L’entitat porta esperant des del 8 d’abril del 2016 que s’executi. “Segons sabem, hi hauria una partida pressupostària per a això, de forma que confiem que d’una vegada s’escolti una de les nostres reivindicacions més importants”, va assenyalar dimarts passat Manel Rodríguez, president de l’associació de veïns.

“Cal prioritzar la mobilitat i la proximitat de passos de vianants per a tots els ciutadans”, va manifestar. L’entitat denuncia que tothom creua pel mig de Príncep de Viana per arribar a la plaça del Treball amb el perill que suposa i per això veu tan necessari el pas de vianants.

D’altra banda, Rodríguez va dir que “altres objectius de l’associació per al 2020 és demanar un altre pas de vianants a l’altura de l’encreuament entre Príncep de Viana i Paer Casanoves, un carril bici des de plaça Europa fins a l’estació de Renfe, millorar el paviment i les voreres dels carrers Pi i Margall, Corts Catalanes, passatge Príncep de Viana i passatge Sant Jordi, a part de més neteja, il·luminació i seguretat”.

tracking