SEGRE

SERVEIS AJUNTAMENT

La Paeria no municipalitzarà la zona blava i el personal anuncia protestes

L’equip de govern diu que la situació econòmica no ho permet a curt termini

Un usuari en un parquímetre de la ciutat.

Un usuari en un parquímetre de la ciutat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern municipal assegura que la situació econòmica de la Paeria no permet la municipalització del servei de zona blava, grua, dipòsit i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics, actualment a càrrec d’Eysa. Davant d’aquesta situació, el comitè d’empresa d’Eysa va amenaçar ahir amb mobilitzacions, tot recordant que dos dels tres actuals membres del govern, ERC i el Comú, “quan estaven a l’oposició es van omplir la boca parlant de la municipalització dels serveis públics, per la qual cosa no entenem que no ho facin ara que és a les seues mans”. A més, a finals del 2015, ERC va pactar amb el llavors govern del PSC una municipalització de la qual aquest últim va acabar desistint. L’actual concessió va finalitzar el 2016 i hi ha un nou concurs paralitzat des del juny passat.

Fonts del govern van assenyalar que “després d’analitzar el cost que suposa la municipalització, més enllà del de personal, la xifra supera els tres milions d’euros, perquè caldria renovar parquímetres”, per la qual cosa van afirmar que “l’actual situació econòmica de l’ajuntament ho fa impossible a curt termini, ja que no podem assumir-ho ni tenim capacitat d’endeutament”. Van afirmar que, des del govern de la Paeria, tornaran a estudiar-ho “quan acabi la concessió que cal fer”

En aquest sentit, van apuntar que “els plecs garantiran el respecte dels drets laborals, així com la subrogació dels seus contractes”.

tracking