SEGRE

EMERGÈNCIES HABITATGES

Alarma per un incendi a la cuina d'un pis a Cappont

El foc es va originar a la campana de fums

Efectius dels serveis d’emergències ahir a l’habitatge afectat a l’avinguda de les Garrigues.

Efectius dels serveis d’emergències ahir a l’habitatge afectat a l’avinguda de les Garrigues.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alarma ahir entre els veïns de l’avinguda de les Garrigues, al barri de Cappont, per un incendi que va afectar la cuina d’un habitatge. Una emergència que finalment es va quedar en un ensurt perquè no hi va haver persones afectades. Els serveis d’emergències van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per a les dos de la tarda a l’originar-se un incendi a la cuina d’un pis de l’avinguda de les Garrigues, al número 33. Fins al lloc es van activar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com unitats del SEM, de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra.

Fonts dels serveis d’emergències van assenyalar que els veïns de l’immoble van sortir pel seu propi peu dels habitatges al veure el fum i que, encara que al principi es va informar que hi havia una persona intoxicada per inhalació de fum, finalment ningú va haver de ser atès pels serveis sanitaris desplegats al lloc de la incidència.

Els Bombers van assenyalar que el foc s’havia originat a la campana de fums de la cuina d’un dels habitatges i que es va donar avís a la companyia elèctrica per revisar la instal·lació de l’immoble.

tracking