SEGRE

LLEURE INICIATIVES

La promotora del festival de les Basses assegura tenir un acord amb la Paeria

Estat en el qual es troba la zona de pícnic de les Basses.

Estat en el qual es troba la zona de pícnic de les Basses.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un portaveu de la firma Midnight Barcelona SL, que vol celebrar un festival de música electrònica al parc de les Basses el 20 de juny amb quaranta artistes, va assegurar ahir a aquest diari que “ja tenim un acord amb l’ajuntament i ja hem entregat la documentació necessària per poder dur a terme aquesta activitat”. Així mateix, davant de l’interès d’altres grups de lleure de la ciutat interessats a organitzar un festival i que demanen que es faci un concurs públic, el portaveu es va limitar a recalcar que “això ja és problema de l’ajuntament, no nostre, perquè ja ho hem acordat degudament”. Dimecres passat, el consistori va assegurar que convocaria un concurs si es presentaven més ofertes per organitzar un festival en aquest espai públic.

Respecte als motius de per què ha decidit promoure un festival a Lleida ciutat, el representant de la firma va dir que “organitzem festivals de música a Girona i Tarragona, ens faltava Lleida i ja tenim tancat el cartell”.

Aquest festival de música, que es dirà Terranostrvm Electronic Festival, pretén ubicar-se a les Basses, que està en desús des del 2003, amb l’objectiu de fer, com a mínim, deu edicions en aquest emplaçament, tal com va avançar SEGRE.

tracking