SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Denuncien el conductor que va caure a un canal per negar-se a l'alcoholèmia

Va ser rescatat a la partida de la Mariola

Operatiu dels Bombers per rescatar el vehicle caigut al canal de Pinyana diumenge a la nit.

Operatiu dels Bombers per rescatar el vehicle caigut al canal de Pinyana diumenge a la nit.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor del vehicle que va caure diumenge al canal de Pinyana a la partida de la Mariola (vegeu SEGRE d’ahir) ha estat denunciat per la Guàrdia Urbana per conduir sota els efectes de l’alcohol, a més de negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 20.35 hores que un turisme havia caigut al canal després de registrar una sortida de via a l’altura del carrer Ferran el Catòlic. A l’interior viatjaven dos persones que van resultar il·leses i van haver de ser rescatades pels Bombers de la Generalitat, que van activar cinc dotacions. Una vegada fora, els agents van comprovar que el conductor, de 36 anys, presentava símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques, per la qual cosa li van demanar que se sotmetés a la prova de l’alcoholèmia, a la qual cosa es va negar. Per aquests fets, la Urbana va denunciar el conductor per dos delictes contra la seguretat en el trànsit.

Així mateix, dos conductors més van ser denunciats diumenge per delictes contra la seguretat viària. La primera actuació va tenir lloc a l’avinguda de les Garrigues, a Cappont, quan la Urbana va parar un vehicle amb motiu d’un control de documentació i els agents van comprovar que el xòfer, de 37 anys, no tenia el carnet de conduir en vigor per decisió judicial. A més, van observar que presentava símptomes d’haver consumit alcohol, tot i que es va negar a sotmetre’s a la prova de l’alcoholèmia.

La Urbana denuncia el cap de setmana dos xòfers ebris, un dels quals no tenia carnet

Per altra banda, una altra conductora de 38 anys va ser denunciada penalment per triplicar la taxa d’alcoholèmia al volant. Una patrulla va interceptar el vehicle de la denunciada a la plaça Europa després d’una infracció. En la prova d’alcoholèmia va marcar una taxa de 0,82 mg/l.

tracking